Ga terug

Milestones - Terwijde — Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie
Wilt u meer informatie of zich registreren als belangstellende, dan kunt u contact opnemen met:

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Postbus 612, 2700 AP Zoetermeer
Telefoon: 079-3296666
E-mail: nieuwbouw@hof-rijnland.nl


Documenten

Milestones 
Bestaat uit een appartementengebouw met 49 vrije sector huurappartementen en 3 woonblokken met totaal 21 eengezinswoningen voor de verhuur. Met elkaar vormen de huizen en het appartementengebouw een carré met in het hart een binnenterrein. Bijna iedereen heeft hier een eigen parkeerplaats.

De huurappartementen
De 49 nieuwbouw huurappartementen zijn verdeeld over het prachtige gebouw met 4 of 5 woonverdiepingen. De appartementen met 2 slaapkamers zijn circa 64 of 71 m² groot en hebben een heerlijk balkon. Natuurlijk is er een lift aanwezig en tref je op de begane grond nog een extra berging. Handig voor de fiets.

Eengezinswoningen voor de verhuur
De huurwoningen met grote tuin zijn 125 of 135 m² groot en bieden daarmee heerlijk veel leefruimte. Door de rechte gevel aan de voorzijde kun je de 2e verdieping volledig gebruiken als woonverdieping.

Ideaal voor een gezin. Standaard zijn er 3 slaapkamers, een mooie badkamer met ligbad, douche, toilet en brede wastafel. Ook aan een praktische berging voor je wasmachine en droger is gedacht.

Luxe afwerking appartementen en eengezinswoningen
De vrije sector huurappartementen en huurwoningen worden hoogwaardig afgewerkt met luxe sanitair en tegelwerk. Daarbij mag je rekenen op een gloednieuwe keuken met 5 mooie inbouwapparaten.

 

Start verhuur
De verhuur is reeds gestart. Meld u aan via nieuwbouw@hof-rijnland.nl.