Ga terug

Grauwaart - Leidsche Rijn — Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie
Wilt u meer informatie over het huren van een ruime eengezinswoning dan kunt u contact opnemen met:

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Postbus 612, 2700 AP Zoetermeer
Telefoon: 079-3296666

Bekijk de projectwebsite


Documenten

Riante nieuwbouw huurwoningen in de klassiek-chique wijk Grauwaart met veel groen, autoluwe straten en voorzieningen binnen handbereik. De 64 woningen binnen dit project bestaan uit vier verschillende types. Deze types staan aan de Pieter D’Hontlaan, de Beeldhouwersdijk en het Hildo Kroppad. De woningen hebben vier, vijf of zeven kamers, inclusief woonkamer. Alle woningen zijn voorzien van zonnecellen.

Grauwaart

De wijk Grauwaart ligt om een aantal redenen zeer gunstig in Leidsche Rijn. Op 5 a 10 minuten loopafstand bevindt zich het treinstation Leidsche Rijn Centrum, binnen 10 minuten bent u per auto op de A2, basisschool en kinderopvang zijn aanwezig in de buurt, net zoals kleinschalige horeca. Binnen afzienbare tijd is 'Leidsche Rijn centrum' afgerond en worden er tal van extra voorzieningen geboden. De Bioscoop CineMac is al gereed. Momenteel zijn er al tal van voorzieningen in het nabije en recent opgeleverde winkelcentrum Terweide. Daar bevinden zich o.a. een warme bakker, een aantal supermarkten, speciaalzaken, fietsenwinkel, etc. Ondanks deze centrale ligging is de wijk autoluw. Dit is het gevolg van de aanleg van de stadsbaantunnel waardoor het doorgaande verkeer niet door de wijken gaat maar erlangs.

De architectuur van de wijk is klassiek-chique met een uitstraling die appelleert aan de architectuur van de 19deeeuw. Hoge statige herenhuizen afgewisseld met vriendelijk dorpse woningen zorgen voor een prettige uitstraling. Met de 64 woningen binnen dit project wordt een van de laatste plekken van de wijk Grauwaart afgerond. Het is chique wonen in deze bijzondere stadswijk met haar ruime woningen, brede lanen en parken op loopafstand. Ook maken de autovrije en autoluwe straten deze locatie tot een rustige en prettige plek om te wonen waar ook spelende kinderen hun gang kunnen gaan.

4 type woningen

De 64 woningen binnen dit project bestaan uit vier verschillende types. Deze types staan aan de Pieter D’Hontlaan, de Beeldhouwersdijk en het Hildo Kroppad. De woningen hebben vier, vijf of zeven kamers, inclusief woonkamer. Het project kent 53 eengezinswoningen van circa 118 m2 met vier kamers, inclusief woonkamer, en een ruime zolder. Een aantal van deze woningen is voorzien van een dakkapel. Onderdeel van deze 53 woningen zijn twaalf hofjeswoningen aan het Hildo Kroppad. Verder bevat het project negen woningen tussen de 128 m2 en 161 m2 met vijf kamers en twee zeer ruime woningen van maar liefst 175 m2 met zeven kamers. Alle woningen hebben een tuin en hoogwaardig afgewerkt sanitair en keuken. Daarbij zijn alle woningen voorzien van zonnecellen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het zorgt ook voor een lagere energierekening.

Geinteresseerd in dit project?

Meldt u dan aan via de projectwebsite