Ga terug

Clusius — Leiden

Extra informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Postbus 612, 2700 AP Zoetermeer
Telefoon: 079-3296666

 


Documenten

Locatie
Op circa 900 meter afstand van Leiden CS worden aan het Dankmeijerpad 178 studentenwoningen gerealiseerd. Met het bos van Bosman, de Hogeschool Leiden en de sociale faculteit van de universiteit Leiden op loopafstand, worden er 28 studio’s en 150 kamers in gedeelde units verhuurd. Op fietsafstand bevindt zich het historisch centrum van Leiden met een volledig winkel en horeca aanbod.

De studio’s
De studio’s zijn zelfstandige woningen met eigen badkamer, toilet en keuken. Deze hebben een oppervlakte van circa 30m2.

De kamers
Een unit bestaat uit 5 studentenkamers met een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en balkon. De kamers hebben een oppervlakte van ongeveer 12m2 en hebben een eigen badkamer en toilet. Dit is de perfecte kans om samen te wonen met vrienden of studiegenoten!

Prijzen
De huurprijs voor een studio is €547,36 per maand (exclusief servicekosten á €129,-). De huurprijs voor een kamer is €271,07 per maand (exclusief servicekosten á €106,-). De servicekosten zijn inclusief een voorschot voor water, elektra en verwarming.

Volg dit project ook op facebook.