Ga terug

Churchillpark 2e fase — Leiden

Extra informatie

Verhuurinformatie
Wilt u meer informatie of zich registreren als belangstellende, dan kunt u contact opnemen met:

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement

Postbus 612, 2700 AP Zoetermeer
Telefoon: 079-3296666
E-mail: nieuwbouw@hof-rijnland.nl

Medio 2017 gaan maar liefst 77 huurappartementen en 22 huurwoningen in Churchillpark in verhuur. De te realiseren woningen in Churchillpark zijn het bewijs dat ruim, comfortabel en luxe wonen ook betaalbaar is. 

Wilt u zorgeloos wonen voor een vast maandbedrag? Dan is huren bijzonder praktisch. Uw maandelijkse huurprijs en eventuele servicekosten zijn bekend, zonder dat u rekening hoeft te houden met onderhoudskosten. Tel daar uw energielasten bij op en u weet van tevoren wat uw maandelijkse woonlasten zijn.  U krijgt bovendien nooit te maken met eventueel dalende huizenprijzen of onvoorzien duur onderhoud: huren is dus vooral zorgeloos wonen!

In Churchillpark betekent dat bovendien dat u komt te wonen in een comfortabele, luxe en ruim en een complete en hoogwaardig afgewerkte woning. Het past bij een relaxte levensstijl. Als dat uw levenswijze is, is huren uw keuze! De verwachting is dat u vanaf het vierde kwartaal 2017 uw intrek kunt nemen in deze woningen.

Heeft u interesse in een van deze appartementen of eengezinswoningen? Meldt u zich dan aan via nieuwbouw@hof-rijnland.nl. De genoemde data zijn vooralsnog een ruwe inschatting, maar we houden u graag op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.