Ga terug

Zoetermeer on Stage — 06-04-2017

Zoetermeer on Stage

Op donderdag 16 maart jl. heeft Van ’t Hof Rijnland meegedaan aan het beroepenfeest Zoetermeer on Stage in de nieuwe Innovation Factory in Zoetermeer. Op deze dag konden de VMBO leerlingen van het Stedelijk College, Oranje Nassau College Clauslaan en Oranje Nassau College Parkdreef uit Zoetermeer zich inschrijven voor de Doe Dag op 30 maart bij een werkgever naar keuze. In samenwerking met Patrick Groen, Jeffrey Soenarto en Melanie van den Berg hebben wij ons op deze dag vertegenwoordigd.

Op de Doe Dag konden de leerlingen, die zich hadden aangemeld, bij het gekozen bedrijf op werkbezoek komen. Namens Van ’t Hof Rijnland hebben wij drie functies gepromoot, te weten; Verhuurmedewerker (Jeffrey Soenarto), Technisch Manager (Patrick Groen) en Financieel Medewerker (Melanie van den Berg).

Wij hebben voor de Doe Dag een puzzeltocht met vragen georganiseerd. Deze puzzeltocht vond plaats in een lege woning in Zoetermeer. Voor iedere goede vraag kreeg de leerling een letter en wie als eerste het woord had geraden kreeg een leuke bon. De winnares was Robine Alici van het Stedelijk College. We hebben de ochtend afgesloten met een vragenronde van de leerlingen.