Ga terug

Thomas Jeffersonlaan — Rijswijk

Extra informatie

INFORMATIE MODELWONING: 

Thomas Jeffersonlaan 481 is een modelwoning die op reguliere tijden is te bezichtigen.


Deze woning is elke week op zaterdag geopend van 12.30 tot 14.00. 

Bekijk de open huizen

Per direct beschikbaar

De Thomas Jeffersonlaan is centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Delft en Rotterdam. Het centrum van Den Haag en het strand van Kijkduin zijn binnen enkele autominuten te bereiken. 

De appartementen zijn gelegen in de "Presidentenbuurt". Deze buurt wordt door de inwoners van Rijswijk ook wel aangeduid als "De Goudkust van Rijswijk". Dit is een gezellige en nette omgeving met groenstroken en veel voorzieningen. Op 600 meter afstand treft u bijvoorbeeld het winkelcentrum "In de Boogaard" waar circa 200 ondernemers gevestigd zijn, variërend van supermarkt tot drogist en van modezaak tot grand café. In het gebouw zijn liften aanwezig en op iedere etage bevindt zich een stortkoker, waarmee u gemakkelijk uw afval kunt afvoeren. Er is een fulltime huismeester aanwezig die zorgdraagt voor het klein onderhoud.

Thomas Jeffersonlaan 481 is een modelwoning die op reguliere tijden is te bezichtigen. Deze woning is elke week op zaterdag geopend van 12.30 tot 14.00. 

U kunt dan zonder afspraak langs komen op dit appartement te bekijken. 
U kunt dan ook gelijk de beschikbaar leegstaande appartementen bekijken. 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen via telefoonnummer (079) 329 66 66. 

U kun hier het aanbod van deze appartementen bekijken