Nieuws

Bouwfonds IM en Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement kiezen voor Greenwheels

12-06-2017

Bouwfonds IM en Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement kiezen voor Greenwheels

Op donderdag 1 juni 2017 hebben Bouwfonds Investment Management , Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement en Greenwheels op de PROVADA een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Meer...

Coever Vastgoed, Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement en ACM Vastgoedmanagement werken met REMS Dashboards van Kalshoven Automation

02-06-2017

Op de Provada heben Kalshoven Automation en Coever Vastgoed een overeenkomst gesloten voor het gebruikmaken van REMS Dashboards op basis van Tableau.

Coever Vastgoed is de eerste investmentmanager voor een particuliere vastgoedbelegger die met REMS Dashboards gaat werken.

Meer...

Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement zorgt voor complete verhuur en oplevering van studentenappartementencomplex Clusius in Leiden.

02-06-2017

Van ’t Hof Rijnland heeft 178 studentenappartementen van het project Clusius opgeleverd. De studentenappartementen bevinden zich in het Leiden Bio Science Park.

Het complete studentenappartementencomplex is voor oplevering door Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement verhuurd.

Het afgelopen jaar heeft Van ’t Hof Rijnland ca. 1.000 studentenkamers in Den Haag, Groningen en Leiden opgeleverd en in beheer genomen. De woningen worden door zowel Nederlandse als internationale studenten bewoond.  De woningen worden gestoffeerd en deels gemeubileerd te huur aangeboden. In Den Haag is het ook mogelijk de studentenkamers op basis ’’ short-stay’’ te huren.

Meer...

Start verhuur Milestones

12-04-2017

Meer...

Zoetermeer on Stage

06-04-2017

Zoetermeer on Stage

Op donderdag 16 maart jl. heeft Van ’t Hof Rijnland meegedaan aan het beroepenfeest Zoetermeer on Stage in de nieuwe Innovation Factory in Zoetermeer. Op deze dag konden de VMBO leerlingen van het Stedelijk College, Oranje Nassau College Clauslaan en Oranje Nassau College Parkdreef uit Zoetermeer zich inschrijven voor de Doe Dag op 30 maart bij een werkgever naar keuze. In samenwerking met Patrick Groen, Jeffrey Soenarto en Melanie van den Berg hebben wij ons op deze dag vertegenwoordigd.

Meer...